Internet WEBdesign

Webdesign

Nabízíme tvorbu internetových stránek. Stránky Vám po konzultacích s Vámi graficky navrhneme, naplníme obsahem, pomůžeme s výběrem internetového jména (domény) a v závěru zajistíme umístění Vaší webové prezentace na kvalitním webhostingu.

Statická webová prezentace

- v případě statické webové prezentace jsou stránky zamýšleny jako jednodušší prezentace Vaší firmy, osoby, projektu, instituce nebo výrobku bez častých aktualizací. Případné drobné změny (např. kontaktních údajů apod.) jsou prováděny námi.

AfterCMS

- naše řešení "malého" redakčního systému. Jde o nástroj umožnující pohodlnou změnu obsahu webové prezentace. AfterCMS je kompromisem mezi možností upravovat obsah webové stránky a maximální jednoduchostí a intuitivností.

- v podstatě jde o statickou webovou prezentaci s definovanými oblastmi, které může uživatel (majitel) webu s pomocí textového editoru upravovat. Uživatel dále může nahrávat soubory z jeho PC a umísťovat do webové stránky odkazy ke stažení těchto souborů (např. katalog zboží, ceník apod.). K dispozici je také jednoduchá fotogalerie a propojení se službou Google Analytics sloužící k analyzování návštěvnosti webové prezentace.

Webové stránky s plnohodnotným redakčním systémem

- provádíme implementaci opensource (viz níže) redakčních systémů Joomla a Wordpress. Redakční systém (CMS) je určen ke správě větších a častěji aktualizovaných webových stránek. Umožňuje jak úpravu obsahu webu webu tak vytváření jeho dalších částí (podstránek), anket, fotogalerií apod. Správa webu může být prováděna více oprávněnými osobami, kdy každá má předěleny vlastní přístupové údaje a oprávnění.

- opensource software je vytvářen komunitou programátorů a je šířen zdarma. Jeho bezplatná licence umožňuje v případě jeho nasazení nízkou výslednou cenu oproti komerčním řešením. Ovšem nikoliv na úkor kvality. Jak Joomla CMS tak i Wordpress CMS mají mnohaletou historii a případné chyby jsou nalézány a hlášeny tisíci uživateli a průběžně opravovány. I když je software volně ke stažení, jeho samotné zprovoznění a přizpůsobení k Vaší spokojenosti není jednoduchou záležitostí.

Od toho jsme tady my :-)

Elektronický obchod

Nabízíme implementaci opensource (viz výše) elektronického obchodu, který byl ještě donedávna uzavřeným softwarem s tisíci nasazeními po celém světě. Jedná se o špičkové řešení umožňující profesionální provoz internetového obchodu.

Zde si můžete prohlédnout ukázkový obchod vycházející z platformy Oxid E-shop.


Naše motto:

Kvalitní a cenově dostupné připojení

Kontakt

Aftertime, s.r.o.
Hradišťská 1132
Staré Město, 686 03

Telefon: +420 602 121 783
e-mail: obchod@aftertime.cz

NON-STOP SERVIS
Telefon: +420 602 778 174